© 2014

Neem direct contact op

06 443 608 94

  • School, samen besparen, scholen

Woningbouwcorporaties en overheden

Woningbouwcorporaties en overheden hebben in het Energieakkoord afgesproken om te besparen. Enerjoy stimuleert besparing, creëert draagvlak voor projecten en verbetert de effectiviteit van energiecoaches. De spaarshop en Renoplaza lokken investeringen uit voor de regionale economie.

Enerjoy is een innovatieve communicatietool die gebruikers enthousiast maakt voor energie(projecten). Wij leveren draagvlak en energiebesparing onder uw doelgroep. Enerjoy is ook een effectieve tool om CO2 en geld te besparen. Hoe kan Enerjoy u en uw doelgroep helpen?

Bedrijven

Kantoren worden klimaatneutraal met crowdsourcing. Wij brengen uw verbruik in kaart en verdelen het over uw medewerkers. Zij besparen thuis met Enerjoy en compenseren het energiegebruik van uw kantoor. Uw medewerkers worden energiebewust, ook op kantoor.

Wat wordt uw eindbaas?

Energie collectieven

Energie collectieven en projecten betrekken hun leden via Enerjoy. Enerjoy als service geeft leden inzicht in verbruik en besparen wordt leuk in een sociale setting. De community is zeer waardevol als communicatiekanaal om uw project of coöperatie verder te brengen.

Prestatiecontracten

Duurzame bouw- en renovatieprojecten en prestatiecontracten zoals ESCo’s en De stroomversnelling hebben te maken met onvoorspelbaar gebruikersgedrag. Je kunt een woning duurzaam bouwen maar gebruikers kunnen altijd verspillen. Enerjoy betrekt gebruikers en voorkomt discussies achteraf.