© 2014

Neem direct contact op

06 443 608 94

  • School, samen besparen, scholen

Read More 1 

Gezonder 

Lager Energieverbruik

Bel ons direct!

Samen besparen, powerpeople

Het energieverbruik slecht geïsoleerde scholen is hoog. Dit gaat ten koste van het schoolbudget en heeft het onnodige bijdrage aan het broeikaseffect. Het loont dus om de energieprestatie van het schoolgebouw te verbeteren. Met een ESCo is de CO2-emissie van een school met 30%, en soms zelfs met meer dan 50%, te verminderen! Bovendien is het goed voor de gezondheid van de leerlingen een flinke verbetering.

Slecht binnenklimaat leidt tot gezondheidsklachten. In 80% van de klaslokalen is de CO2-concentratie veel te hoog en kampen daarom met slechte luchtkwaliteit. Het ziekteverzuim van leerkrachten en leerlingen stijgt daardoor. Veel voorkomende problemen zijn te lage temperaturen en tochtklachten in de winter, te hoge temperaturen in de zomer wat vaak leidt tot nog hogere stookkosten omdat het raam open moet in de winter en de airco flink aan moet in de zomer. Het gaat daarnaast ten koste va de schoolprestaties van kinderen. 

Bel ons direct op onderstaand telefoonnummer voor een kort vrijblijvend overleg betreffende de mogelijkheden voor uw bedrijf!

 

Neem direct contact op: 06 443 608 94

 

Of

 

Maak nu een afspraak!