© 2014

Neem direct contact op

06 443 608 94

  • School, samen besparen, scholen
Energie, besparing, groen, kostenreductieOnderwijs, slimmer, energie

Teslab

Enerjoy

 

Hoe werkt het onderwijsproject?

Voordelen op een rij

Teslab ondersteunt u in

de volgende diensten

Het is helaas niet haalbaar om schoolgebouwen 100% energieneutraal te renoveren.

Kosteloos energiebesparing lijkt te mooi om waar te zijn. Kan dat? En wie betaalt de rekening?

Hoe werkt het onderwijsproject?

Energie, reductie, besparing

Energie besparen met een ESCo is maatwerk en iedere school is uniek. Wij kunnen voor u kosteloos een scan uitvoeren. U krijgt een beeld wat u kunt besparen op uw huidige energiekosten.

Naast de ESCo organiseren we schoolprojecten. Leerlingen krijgen (reken)les over duurzame energie. We sluiten het project af met een bespaarwedstrijd en dagen de leerlingen uit om het energieverbruik thuis terug te dringen.

Van fossiele brandstoffen naar duurzame energie? Iedereen kan helpen deze transitie te versnellen. Met online platform Enerjoy wordt energie besparen en opwekken een gezamenlijke beleving: samen besparen met je buren, je school of collega’s wordt leuk en levert jullie als groep juist energie op!

Teslab is een bureau dat duurzame energie ontwikkelt en bespaart. Daarnaast gebruiken we onze kennis en ervaring om gedegen advies te geven. Wij geloven dat energiebesparing méér oplevert dan geld: het is sociaal en leuk!

30-50% besparing is vaak wel rendabel. De overige energie wordt groen ingekocht maar naast een bespaarbedrijf organiseren we schoolprojecten. We leren leerlingen om ook thuis energie te besparen en zo zorgen we samen voor minder CO2 uitstoot, betere leerprestaties door een gezonder binnenklimaat en dat kan kosteloos.

Teslab is op zoek naar scholen die als eerste willen starten met een eigen bespaarbedrijf. Heeft uw school of stichting duurzaamheids-ambities of hoge exploitatielasten? Meld uw school of stichting voor een pilotproject.

Kostenraming, businessmodel

en financiering

Haalbaarheidsstudies

Energy Service Company (ESCo's)

Energiemonitoring en besparing

Aanbesteding en PPS

Duurzame energieconcepten

Ketensamenwerking