© 2014

Neem direct contact op

06 443 608 94

  • School, samen besparen, scholen

“Wij geloven dat consumenten de energietransitie gaan versnellen met Enerjoy”

Waarom bestaan wij?

De aarde warmt op door uitstoot van CO2. Fossiele brandstoffen raken op terwijl de vraag naar energie stijgt. Wij zijn energieafhankelijk van andere landen waar politieke spanning heerst met gevolgen voor onze energiezekerheid.

 

Het is daarom tijd voor onafhankelijke en duurzame energie en besparen is de eerste stap. Samen met partners ontwikkelt Teslab producten en diensten als Enerjoy om huishoudens te stimuleren om energie te besparen en op te wekken.

Ik ben Bashar al Badri

Op de middelbare school was ik al geïnteresseerd in duurzaamheid. Ik ging milieukunde studeren en leerde veel over een aspect van duurzaamheid 'planet'. Ik besloot om naast mijn opleiding de minor’ Leren ondernemen’ te volgen om meer te leren over ‘mensen en opbrengsten’ ('people' en 'profit').

Na mijn studie startte ik met mijn eerste bedrijf “Grafft”. Ik werkte als MVO-consultant bij onder andere Rabobank. Ik stapte na 2 jaar over naar de Kamer van Koophandel waar ik adviseur was op het gebied van duurzaam ondernemen, energie en innovatie. Ik heb er waardevolle kennis en kennissen verzameld in het werkveld van energie, duurzaamheid en publiek-private samenwerking.

 

Tot slot een aantal opleidingen ter voorbereiding op mijn tweede start-up Teslab: post-HBO Duurzame Energietechniek bij stichting PHOE, Energiemanagement bij IIR en momenteel volg ik een MBA Public Private Partnership op Nyenrode.

 

Voor innovatieveen duurzame oplossingen op het gebied van energie en klimaat bent u bij mij aan het juiste adres.

 

 

 

Monitorpartner voor het modulaire meetsysteem dat Enerjoy voorziet van verbruiksgegevens

IT- partner voor het online platform waar Enerjoy op functioneert.

Partners:

Ik heb toen het concept van E-pack (een tassenlijn met zonnecellen) bedacht en uitgewerkt. Hiermee heb ik de

CDA–rentmeestersprijs gewonnen. Tijdens mijn afstudeerproject en later als projectmedewerker bij MVO Nederland heb ik ervaring opgedaan in duurzaam ondernemen.

 

Wij adviseren u over:

Energiemonitoring en besparing

Gedrag en communicatie

Gaming en communities

Duurzame energieprojecten

Partner voor data-analysse

en energie advies