© 2014

Neem direct contact op

06 443 608 94

  • School, samen besparen, scholen

Wie zijn wij?

Wat doen wij?

In samenwerking met (uw huidige) leveranciers (bouw- en installatiebedrijven) zorgen wij voor een energieonderzoek en voor de realisatie, beheer en financiering van de meest effectieve besparingsmaatregelen.

 

Wij organiseren de samenwerking tussen de uitvoerende bedrijf en de eindgebruiker.

Teslab is een energie-adviesbureau. Wij organiseren bespaarbedrijven (consortia) die kosteloos energie kunnen besparen bij maatschappelijk vastgoed.

Integraal energiebesparing en beheer heeft een regisseur nodig. Een deskundige partij die de beste oplossing kiest op basis van de meeste besparing oplevert tegen de laagste kosten

Het gaat om de lange termijn perspectief namelijk de Total Cost of Ownership, de beste investering op basis van alle gebouwkosten over de levensduur. Daarvoor moet je onafhankelijk zijn, de belangen van de scholen op de lange termijn voorop stellen.

 

Wij zorgen dat de  leveranciers en de scholen samenwerken aan een efficiënte totaaloplossing. Het kan niet zo zijn dat een installateur en een bouwer apart van elkaar functioneren. Die twee moeten samenwerken en daarvoor is één eindverantwoordelijke nodig die waakt over de energieprestatie van een gebouw omdat anders beide partijen naar elkaar wijzen als er iets mis gaat.

 

Teslab is de partij die de  regie voert en de verantwoordelijkheid bij de juiste partijen legt.  

Energie, reductie, besparing

Teslab ondersteunt u in

de volgende diensten

Kostensamenwerking

Energiemonitoring en besparing

Energy Service Company (ESCo's)

Duurzame energieconcepten

Haalbaarheidsstudies

Aanbesteding en PPS

Kostenraming, businessmodel

en financiering

Meld je aan voor een pilot project

Teslab is op zoek naar scholen die als eerste willen starten met een eigen bespaarbedrijf. Heeft uw school of stichting duurzaamheidsambities of hoge exploitatielasten? Meld uw school of stichting voor een pilotproject.

Ketensamenwerking